sjovt

Det er sjovt, hvordan mange har så ufatteligt travlt op til jul. Mig? Jeg slapper den og chiller max. I går havde min far fødselsdag, hvor den stod på kaffe, waleskringle og flag, og hvert år er det dejligt med et lille afbræk fra julestemningen, som praktisk talt bliver stoppet ned i halsen på én, hvor end man vender og drejer hovedet.

Men julen, den kan man ikke helt slippe fra. Jeg har to poser med gaver stående klar til at tage med til mine forældre i morgen, og det på trods af vi kun er os tre juleaften, og jeg har netop spist min næstsidste lakridspibe fra min pibekalender. Kalenderlyset brænder flittigt, og så har jeg ovenikøbet pakket min egen gave fra E ind i dag – uden helt at gætte hvad det er, haha, men jeg har det fornemmelsen 😉

I dag vil jeg dog flygte lidt fra julestemningen og se resten af True Detective, som Cathrine anbefalede forleden – jeg ved ikke, om Matthew McConaughey er skabt til serien, eller om serien er skabt til ham. Han formår i hvert fald altid at ligne lort i alle sine roller, og det må man sgu give manden, talent for grimhed, dét er imponerende.

Med ønsket om en dejlig lillejuleaften vil jeg nu smide mig i sofaen med sweatpants på og få myrekryb over noget så frygtindgydende som sataniske mord og Matthew McConaugheys ansigt, når han er på stoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *