FJERDEDAGS HVIDLØGSÅNDE

I søndags tog E(skild) og jeg ud i lejligheden med kælderrummet som mere præcis destination. Målet var at rive de indbyggede skabe og reoler ned (læs: smadre), så Eskild kunne få plads til at have værksted dernede. Jeg tror, det er lidt en mandedrøm det der med at have et helle, hvor der hverken befinder sig nips, billeder eller generelt de ting, som sindssyge kvindemennesker finder på at placere i deres hjem (jeg har f.eks. for nyligt erhvervet mig en gammel slidt kikkert, som jeg tænker vil være rigtig rustik at se på (nu mangler jeg bare en glasklokke til at indhylle den)).

Hvorom alting er, brugte vi i hvert fald dagen på det, og både urmand- og kvinde kom frem i os, da vi havde gang i økser og koben og med brutal vilje hev flere hundrede søm ud af pilråddent træ. At hive sådan et langt rustent søm ud af væggen giver altså lidt samme følelse som at presse en rigtig stor gul bums.. Så I kan jo regne ud, at det var en rigtig god dag!

Derudover havde vi ikke sådan rigtig fået fejret, at vi nu har overtaget lejligheden, så vi tog på Tapashuset og bestilte alt, hvad de havde med hvidløg i. Utrolig lækker mad men betjeningen var virkelig dårlig, og så skulle man absolut betale for vand (39 kr.), selvom vi havde købt vin, og det var ikke engang Pellegrino eller noget, men kom blot fra deres vandhane… Sådan noget kan virkelig ødelægge ens humør, men vi var dygtige til at abstrahere fra det og nyde maden og hinandens selskab. Så hvis I har tip til god tapas i København, må I råbe højt i kommentarfeltet!

https://www.heise.de/foto/galerie/benutzer/reneasmussen-884534/

https://www.scoop.it/t/photography-by-rene-asmussen

https://bryllupsfotograf.cgsociety.org/profile

https://ello.co/reneterp

https://www.sortfolio.com/listings/18553-bryllupsfotograf

Lige nu spiser jeg mit tyggegummi nummer ethundrede på fire dage, eftersom min hvidløgsånde fra i søndags bare ikke vil forsvinde – prøv også lige at tjekke det lag af aioli, der er på de brød! På den ene side er det jo ret lækkert for mig, at tapasoplevelsen sådan varer ved, men jeg kan til gengæld ikke forestille mig, at folk omkring mig formår at sætte pris på det. Nå, men hvidløgsduftende luftkys fra mig til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *